Kender du følelsen af at have en høj arbejdsglæde og gå glad på arbejde? Det er så meget bedre for dig, og for dine omgivelser, når du er glad og trives på dit arbejde. Det er samtidig også godt for din arbejdsplads.

 

Relationerne kan være en stor kilde til trivsel. Det kan give dig mere energi og overskud, at have gode, sunde og positive relationer på arbejdet. Du har mere lyst til at komme på arbejde, og er mere engagerede.

 

Derfor er et godt samarbejde vigtigt for din trivsel og arbejdsglæde. Et godt samarbejde er ikke noget der kommer af sig selv, men det skal der udvikles på.

 

Et andet vigtigt element for at øge trivsel og arbejdsglæde er feedback. Vi udvikler os som mennesker meget hurtigere med feedback. Vi lærer også en masse samtidig med. Men hånden på hjertet, så kan ærlig og konstruktiv feedback kan være svær at give, og ikke mindst tage imod. Derfor er det afgørende at kulturen i dit team, opmuntrer til feedback i trygge rammer. Når miljøet er trygt og din leder og kollegaer inviterer til feedback – evt i faste og trygge rammer i starten – så kan det være med til at fjerne den tilbageholdenhed der er med at give feedback. Forestil dig at feedback er en helt naturlig ting i din hverdag, og hvor udvilkende og lærerigt det er.

 

Vil du gerne have et bedre samarbejde og højere trivsel i dit team?

 

Lige nu tilbyder jeg en workshop til virksomheder, hvor samarbejde, trivsel og arbejdsglæde er på agendaen. Det foregår med konkrete eksempler, inddragelse, øvelser, værktøjer og refleksion.

 

Måske skal det være dit team jeg besøger næste gang? Ring på 60542274, og hør hvad jeg kan gøre for dig og dit team.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *