Du har muligheden for at være med til den Internationale Mentaltræningsdag, som er den 24. maj. Sæt allereden nu kryds i kalenderen til gavn for både din krop og dit sind. 🙂

Den 24. maj er International Mentaltrænings dag. En dag, hvor der landet over bliver udbudt gratis mentaltræning af landets certificerede mentaltrænere.

Dagen arrangeres af Brancheforeningen for Danske Mentaltrænere, med det ene formål, at udbrede kendskabet til evidensbaseret mentaltræning.

Vi er i Næstved heldige at have vores helt egen certificeret mentaltræner og dermed bliver Næstved en del af den Internationale Mentaltrænings dag, hvor der tilbydes træning af din mentale styrke og modstandsdygtighed, og inviterer alle der har lyst til at afprøve træningsformen fredag d. 24. maj.

Jeg vil sende live på Facebook samt være forskellige steder i Næstved og give dig en smagsprøve på mentaltræning. Mere information om, hvori Næstved du kan opleve live mentaltræning, følger når vi kommer tættere på datoen – så hold øje med bloggen. Kan du ikke holde spændingen ud, er du selvfølgelig velkommen til at ringe eller skrive til mig. Det er helt gratis.

Mentaltræning er en anerkendt forskningsbaseret træningsform, der kommer fra sportens verden, hvor den har været udbredt længe. Her anvendes træningskonceptet til at opbygge atleterne mentalt, øge præstationsevnen og troen på eget talent. Det er den sidste knap, der kan skrues på, når både fysik og teknik er trænet til perfektion.

På samme måde anvendes Mentaltræning i dag i stigende grad af helt almindelige mennesker bl.a. for at afhjælpe stress, angst og depression, dvs. simpelthen få det bedre, men også i høj grad til at præstere bedre i livet og på jobbet. Vi lever desværre i dag i en verden, hvor det ikke længere kun er nødvendigt at kigge på vores fysiske sundhed, men hvor der i stærkt stigende grad er behov for at varetage og løfte vores mentale sundhed og trivsel.

Selvom resultaterne af Mentaltræning til tider nærmer sig det utrolige, er der ingen hokus pokus i det. Det er simpel påvirkning af hjernen, når denne er mest modtagelig for nye input, og derfor er det så kraftfuldt både på kort og lang sigt.

Helt konkret arbejder Mentaltræning med at ændre uhensigtsmæssige eller negative spor i hjernen – tanker, vaner, overbevisninger o.l. til nye støttende og opbyggende spor. Hjernen påvirkes under træningen med positive suggestioner, ord eller målbilleder, der efter bare få ugers træning bliver til mentalatletens nye virkelighed.

På bloggen vil jeg poste Q & A om mentaltræning en af de kommende dage.

Jeg glæder mig til at give dig en smagsprøve på mentaltræning.

Mentaltræningshilsner
fra Tina 🙂

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *