Håber I alle nyder sommeren sammen med dem I holder allermest af. Jeg har en dejlig nyhed, som jeg har glædet mig til at dele med jer. 😀 En nyhed som betyder, at jeg kommer til at lave endnu mere af det jeg brænder for – nemlig udvikling og coaching. Her fra 1. august har jeg indgået en ny partneraftale med en række virksomheder. Det betyder, at jeg kommer til at lave personlig udvikling, udvikling af medarbejdere og ledere i disse virksomheder, og det glæder jeg mig helt vildt meget til.

Udvikling. Coaching.

På sigt er det også planen, at jeg vil holde workshops om forskellige emner i nogle af virksomhederne. Det giver mig stor variation i hverdagen, og det betyder meget for mig personligt, så det er så fedt.

Jeg glæder mig til udvikling og masser af coaching i forskellige virksomheder

Der vil stadig være plads til private bookninger både i Næstved og Søborg, og min populære ”længe åben” om onsdagen vil også fortsætte uændret.

Sommerhilsner fra Tina 😀

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *