Går du med overvejelser om at skifte job? Det kan være det går strygende, men at du alligevel ønsker nye udfordringer på jobbet. Det kan også være, at der er større eller mindre områder, som skaber irritation i dit nuværende job. Måske skal du videre til noget andet, eller måske skal du genfinde din motivation? Et er sikkert – du ved, at du vil gøre noget – du er kommet til en skillevej, men har brug for hjælp til at komme videre….

Du er kommet til en skillevej

Karrierecoaching foregår med udgangspunkt i dig, jeg bruger typisk et værktøj der hedder “Goal Grid”, hvor vi stiller skarpt på dine ønsker, dine ressourcer, dine drømme, finder frem til din indre motivation – og samtidig også de ting, som du ikke ønsker. Så du får et helhedsbillede og klarhed over, hvad du gerne vil fremadrettet.

Andre gange er der brug for en handleplan, så du er klar til at tage action samtidig med at du er kommet frem til, hvad du brænder for rent karrieremæssigt.

Det kan være meget forskellige ting og problemstillinger, der skal afklares, men uanset hvad, så er der hjælp at hente.
Karrierecoaching kan også hjælpe dig videre i joblivet, så ring på 60542274 eller skriv til mig, hvis du har brug for min hjælp.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig.

De bedste hilsner fra Tina. 🙂

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *