Link til Q&A og generelle mentaltræningsfiler samt fotos fra dagen, som flere har spurgt til. 🙂 Den 24. maj er International mentaltrænerdag – og sikke en super spændende dag, jeg har haft. Tak til alle jer kollegaer og deltagere, der har været med til at gøre dagen så dejlig. 🙂

Min dag startede på DTU i Roskilde, hvor deres vision og værdier blev brugt i mentaltræningen med dem. Der kom gode snakke og virkelig mange værdier frem, som blev induceret i mentaltræningen. Super godt.

Her er et billede fra de smukke omgivelser, som mentaltræningen og foredraget om mentaltræning jeg holdt, foregik i.

 

Så var jeg en del af 18 timers online mentaltræning på BDMT’s Facebook side. BDMT er den brancheforening, som jeg er med i, der hedder “Brancheforeningen for Danske Mentaltrænere”. Her mentaltrænede jeg om afstresning. Jeg er også Stresscoach, som du måske ved, så det med at få stresset af, ligger mig meget på sinde.

Jeg laver et særskilt blogindlæg med videoen, så du kan se og afprøve mentaltræning med afstresning. Bemærk at selvom du ikke er stresset, men “bare” har meget at se til, så er den også egnet til dig. Rigtig god fornøjelse.  🙂

 

Derefter gik turen til Gentofte, hvor jeg holdt foredrag sammen med Lotte Dybbro, som også er mentaltræner. Vi har gået på den samme uddannelse hos EmpowerMind. Vi holdt foredrag og så fik deltagerne en live mentaltræning også.

Her er vi klar til at fylde lokalet op:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

…. og her er vi i fuld gang:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meget stor spørgelyst og især efter generelle filer, dem kan du finde i min shop her:

Få adgang til generelle mentaltræningsfiler

 

Vi løb tør for Q&A’s for der kom mange flere end vi kunne ønske os. (Luksus “problem”) Så her er link til Q&A.

Q&A

Har du lyst til at høre mere om mental sundhed, så er du velkommen til at kontakte mig på 60542274 eller mail@tncoaching.dk

De bedste mentaltrænings-hilsner

fra Tina. 😀

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *