Stress er en tilstand vi kommer i, når vi oplever en belastende situation. Det kan være kortvarig eller langvarigt.

Hvordan er dit stressniveau? Tag en test her på siden

Kortvarig eller Langvarigt….

Den kortvarige stress er, når vi belastes i kort tid og belastningen ikke er voldsom for os. Det er som udgangspunkt ikke skadeligt for os.

Oplever vi at mangle de personlige ressourcer til at løse en given situation og overbelastes vi samtidig over længere tid, så kan den skadelige stress opstå.

Hvilke symptomer vi får, kan være meget forskelligt og kan være fysiske, psykiske og sociale/adfærdsmæssige.

Typiske symptomer ved langvarig stress er afbrudt søvn, søvnløshed, tankemylder, hjertebanken, trykken for brystet, psykiske påvirkninger – listen er lang. Det kan være meget individuelt hvilke stress-symptomer vi hver især oplever.

Der er god grund til at tage symptomerne alvorligt.

Stress-pakke

Med en stress-pakke får du et samlet forløb med stress-coaching og mentaltræning. For at du hurtigt kan komme i gang med at komme på ret køl igen, er der også en akut-tid med i pakken. Derudover indeholder pakken telefoniske opfølgninger. Mentaltræningerne er både generiske og personlige, så din stressede hjerne kan komme ned i gear igen på en effektiv måde.

Du får:

Akut-tid til første samtale

Mentaltræningerne fysisk afspænding og mental afslapning

5 stresscoaching-sessioner med temaerne

-Afstresning

-Styr på dine tanker og få en sund indre dialog

-Sund balance i hverdagen

-Mental balance

-Få din energi tilbage

Samtalerne tager udgangspunkt i DIG og dine behov, derfor kan rækkefølgen variere, da de tilpasses dig.

Derudover får du 2 personlige mentaltræningsfiler. (Vælg mellem temaerne mere ro / tro på dig selv igen / mere energi / positive tanker)

I stress-pakken indgår også 2 korte telefoniske samtaler á 15 minutters varighed, når du har behov for det.

Hele pakken får du for 6.400 kr. (du sparer 1.800 kr.)

Hvordan er dit stressniveau?

Jeg vil gerne invitere dig til at tage en stresstest, så du kan få en indikation af dit eget stressniveau.

Det er overlæge og seniorforsker Bo Netterstrøm der har udarbejdet testen.

Mentaltræning….

Stress er en meget personlig problemstilling, som vi kan blive langt bedre til at omgås. Hvordan griber vi det an? Kender du dine egne stress signaler og reagerer du på dem?

Stress coaching hjælper i flere sammenhænge. Hvis du har alt for meget om ørerne kan stress coaching hjælpe dig med at forebygge eller hvis du er stress ramt kan stress coaching hjælpe dig på ret køl igen.

Min tilgang er at koble stress coaching med mentaltræning for at opnå det bedste resultat. Mentaltræningen forgår med en lydfil, som du hører. Det virker for alle, også for dig. Det kræver 15 minutters afslapning på stolen eller i sofaen, imens du hører filen. Du vil opleve at dette hjælper dig på en rar måde.

Nogle stressramte har svært med at skille tingene og tankerne ad, og derfor er der et stort behov for at møde den stress ramte, hvor den stress ramte er. Stresscoaching kombineret med mentaltræning hjælper blandt andet med at skabe ro i dine tanker, og opnå en bedre søvn.

Mindfulness ….

Mindfulness hjælper dig med at skabe ro på dine tanker og være tilstede i nuet. Du kan bruge mindfulness til at lade dine batterier op med og til at lære og leve i nuet.

Lær at opnå en indre ro, slappe af og styre din opmærksomhed. Der er forskellige øvelser og teknikker som fx. vejrtræknings-øvelser, kropsscanning og tanke-teknikker.

Lyt til mentaltræningen her….

Det er nemt at få adgang til mentaltræningsfilerne, så du kan komme igang med din mentaltræning med det samme.

Lyt til mentaltræningen her

Du kan lytte til hver mentaltræning enkeltvis eller kombinere dem, efter dit behov. Du er altid velkommen til at skrive eller ringe til mig, hvis du har spørgsmål.

Vil du have en personlig lydfil?

Ønsker du din personlige lydfil, skal du booke en tid hos mig. Det gør du ved at ringe til mig på 60542274 eller skriv en mail til mig på mail@tncoaching.dk eller du kan bruge kontaktformularen her på hjemmesiden, som du finder under fanen “kontakt“.