Kender du det med at komme ud af din komfortzone? ”Go do it” siger jeg til mig selv i min indre dialog, når jeg er på vej ud af min komfortzone, og får lidt kriller i maven. Sådanne nogle situationer har jeg haft flere af her i januar. ”Go do it” hjælper mig til at komme ud over stepperne, og det er så fedt bagefter, når jeg har turde gøre noget udenfor mine trygge rammer.

”Go do it” – jeg er så vild med den sætning, og den hjælper mig så meget.

Det er meget forskelligt, hvad vi hver især har af indre dialoger – og hvad vi siger til os selv. Nogle af de indre snakke begrænser os, andre støtter os. Med dette indlæg vil jeg opfordre dig til at finde din indre dialog eller sætning, som støtter dig i nogle situationer, som du gerne vil, men som lige til en start kan være lidt svære. God fornøjelse og god jagt på din sætning.

Mange hilsner fra Tina. 🙂

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *