Måske kender du det med at skulle give feedback til en kollega, rent faktisk kan give lidt ”kriller i maven”? Det kan være nervøsitet om, hvordan feedbacken bliver modtaget hos den du vil give feedback til. Eller overvejelser omkring hvor meget modtageren forsvarer sig og ”kaster tilbage i hovedet på dig”?  Det kan også være du er i den anden boldgade, og rent faktisk vender den feedback indad mod dig selv, og slår dig selv i hovedet med det budskab du har fået serveret af din kollega.

Det er meget typiske forhindringer på vejen mod at skabe en god feedback-kultur på arbejdet. Når jeg er ude i teams og arbejder med at skabe gode feedback-oplevelser er det nogle af de typiske problemstillinger, som jeg hører.

I en feedback ligger både det som fungerer godt, og samtidig også området som med fordel kan forbedres. Det er især den sidste del, som kan give anledning til bekymringer.

Når jeg arbejder med at skabe en feedback-kultur i teams sker det i en kombination af undervisning og praktiske øvelser, så feedback’en rent faktisk trænes i trygge rammer samtidig med at det sker i en positiv stemning, så det er en god oplevelse for alle.  Samtidig sikres en forankring og commitment i teamet, så feedbacken på sigt bliver en naturlig del af hverdagen.

 

Vil du høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig med at skabe en feedback-kultur så ring til mig på 60542274. Vi snakkes ved.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *