Sådan får du overblik og bevidsthed om, hvordan du prioriterer.

Nogle gange kan du være utilfreds med ”noget” uden helt at vide hvad. Andre gange er der flere ting i livet, som ikke er, som du gerne vil have det skal være. Livet kan føles lidt svært og det vil du gerne ændre på. Måske kan tingene virke lidt uoverskuelige og det er svært at finde ud af, hvor du skal starte og hvor du slutter.

Så kan coaching hjælpe dig, hvor vi bruger et værktøj, som hedder ”livshjulet”. Det er et visuelt og meget effektivt værktøj. Livshjulet giver klarhed og det bliver tydeligt at se, hvilke områder af dit liv der kører som det skal, og hvilke der trænger til en kærlig hånd.

Livshjulet er et stærkt værktøj

På den måde får du overblikket tilbage og du bliver samtidig bevidst om, hvordan du prioriterer forskellige områder af dit liv. Der kan nemlig være stor forskel på, hvad vi tror der er vigtigt for os, og hvordan vi så rent faktisk prioriterer i hverdagen. Med dit visuelle livshjul har du mulighed for at skabe positive forandringer i et livsområde, så det vil brede sig som ringe i vandet til dine andre områder. Du kan tydeligt se, hvilket område du vil arbejde med først, for nu har du overblikket. Nu har vi sammen noget at arbejde videre med.

feature_v2_image

Personligt var det en øjenåbner for mig og jeg oplevede flere aha-oplevelser med livshjulet. Det gav stof til eftertanke, på den fede måde. Vil du også skabe positive forandringer i dit liv?

Jeg motiverer og støtter dig hele vejen.

Til daglig hjælper jeg helt almindelige mennesker som dig og mig, med at skabe bevidsthed og få overblik i livet. Jeg hjælper med at igangsætte deres personlig udvikling og med at nå deres mål.

Vil du høre mere om, hvad coaching og livshjulet kan gøre for dig? Så skriv til mig i kontaktformularen eller ring til mig. 😀