Tina Nielsen

Jeg er 42 år og har arbejdet med mennesker i mange år.

Jeg har opbygget en bred erfaring inden for finansverdenen både som pensionsrådgiver, skadebehandler, afdelingsleder og senest skadechef  – herunder erfaring med undervisning samt workshops.

Da jeg startede på min ICI coachuddannelse, så begyndte en fantastisk personlig rejse for mig. Coachinguniverset tiltrækker mig så meget og jeg fik et brændende ønske om at starte op som selvstændig, og dét førte jeg ud i livet. Hver dag står jeg op med et smil på læben og glæder mig til at hjælpe andre og gøre en forskel. Det er meget motiverende for mig.

Jeg har arbejdet med mennesker i mange år, og jeg brænder for at hjælpe andre videre mod deres mål og drømme. Det fascinerer mig at se på det enkelte menneske og hjælpe med at finde ressourcerne frem som hvert menneske har. Lederudvikling og teamudvikling er også nogle af de områder, som jeg brænder for.

Som coach har jeg fornøjelsen af at hjælpe folk omkring mig videre med deres selvudvikling og drømme der skal udleves, ved at give dem et lille ekstra skub i deres retning. Det er alt fra unge til modne mennesker over 60 år, der udvikler sig og gerne vil leve deres drømme ud, eller som skal have hjælp til at forebygge eller komme af med stress.

Udover min internationale ICI Coachuddannelse har jeg flere overbygninger. Jeg er også uddannet ICI Stresscoach, Mentaltræner, Mindcoach og ICI Teamcoach. Jeg er med i brancheforeningen for Danske Mentaltrænere (BDMT).

Jeg er kursistcoach for nye kursister hos EmpowerMind, og som et led i min rejse mod en Master, fungerer jeg som assistent på ICI Coachuddannelserne niveau 1 og niveau 2.

Tina er uddannet ICI Coach, og har flere overbygninger som ICI Stresscoach, ICI Teamcoach og Mentaltræner.

International Coaching Institute – ICI

Jeg har taget min ICI Coach uddannelse, ICI Stresscoachuddannelse samt min ICI Teamcoachuddannelse hos EmpowerMind – og jeg er forpligtet til at leve op til ICI’s høje standarder og efterleve deres etiske regler. ICI står for International Coaching Institute. Du kan læse mere om ICI i dette link, hvor du også kan læse om mig som member: Klik her og læs mere.

Du kan læse om EmpowerMind og den kvalitet deres uddannelser har: Klik her og læs mere

Jeg tilbyder

Jeg tilbyder flere former for coaching sessioner i Næstved og andre steder efter aftale.
Passer telefon coaching eller coaching via Skype dig bedre, tilbyder jeg også dette.

Mit Etiske Regelsæt

Tillid

Vores grundlag for vores coachingsessioner er tillid. Du skal kunne have tillid til mig som coach, for at coachingen virker optimalt. Tillid mellem os bliver opbygget og styrkes over tid.

Integritet

Jeg overholder mine aftaler med dig og holder mine løfter.
 Jeg overholder min tavshedspligt i forhold til dig og de informationer, du giver mig. Jeg videregiver kun informationer efter accept fra dig.

Respekt

Jeg sætter en ære i at behandle dig med værdighed og respekt.
Dit navn eller feedback bliver ikke brugt som reference med mindre du har givet tilladelse til det.
Jeg forholder mig neutral og jeg påtvinger dig ikke mine egne overbevisninger, værdier eller synspunkter.

Ærlighed

Jeg siger kun ja til at coache dig, hvis jeg fornemmer, at der er et match mellem dine behov og mine kvalifikationer.

Tavshedspligt & Interessekonflikter

Jeg holder dine oplysninger fortrolige undtagen når andet er blevet accepteret af dig, påbudt ved lov, eller hvis anden tvingende grund gør det nødvendigt at videregive informationer, så som ved umiddelbar skade eller fare for andre.

Jeg påtager mig ikke at coache dig, hvis et eksisterende forhold kan skabe en interessekonflikt.

Hvis en sådan konflikt opstår, vil jeg gøre mit bedste for at løse den inden for rammerne af de etiske retningslinjer og standarder.

Hvor det er passende professionelt, vil jeg samarbejde med andre fagfolk for at hjælpe dig, dog altid kun med din tilladelse.

I tilfælde af, at dine coachingsessioner er betalt af din arbejdsgiver afklarer vi på forhånd med både dig og din arbejdsgiver, hvilken feedback jeg skal give til din arbejdsgiver, i hvilken format samt hvilke resultater din arbejdsgiver søger at opnå. Dette er for at sikre, at der er enighed på forhånd mellem dig, din arbejdsgiver og mig. Derved vil der ikke ske brud på tavshedspligten eller tilliden over for dig.