Nogle gange bliver der brugt sten i mine coachingsessioner. Måske lyder det lidt mærkeligt, men det giver nu rigtig god mening. ?

Det kan være en god ide at få et kig på ens prioriteter. Nogle gange er virkeligheden ikke helt i tråd med sådan, som vi gerne vil have det skal være. Det er her at stenene kommer ind i billedet og bruges i en øvelse. For øvelsen med stenene kan være med til at skabe en bevidsthed om, og stille skarpt på, hvilke konsekvenser prioriteterne har – og ikke mindst, hvad der skal justeres fremover.

For tiden bliver der leget en del med de forskellige sten, der har hver deres tekst og symbol, og repræsenterer forskellige dele af fokuspersonens liv. Det er både kvinder og mænd – unge som modne fokuspersoner, der har glæde af øvelsen.

Årsagerne er vidt forskellige: Nogle kæmper så hårdt med at være noget for andre, at de glemmer sig selv. Andre fokuspersoner har stress. Andre fokuspersoner vil gerne mærke, hvad de mener og egentlig gerne vil.

Nogle fokuspersoner vil gerne lære at slippe speederen, inden det bliver for meget.  Andre fokuspersoner vil gerne booste deres selvværd.

Så øvelsen er god til flere forskellige emner. – Og så må det godt være lidt sjovt, og lidt som en leg nogle gange. ?

Jeg håber, at du her har fået inspiration til at overveje, hvad der er vigtigt i dit liv. <3

God fredag fra Tina. <3

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *