Igår kom jeg med forslag til gode spørgsmål, som du kan stille dig selv i din sommerferie. Ét af spørgsmålene er ”hvad er vigtigt i dit liv?”

Her kommer lidt mere input omkring emnet. I en kultur som vores, hvor vi har meget fokus på det ydre, kan det være en rigtig god ide at mærke efter og reflektere over, hvad der egentligt er vigtigt for os selv hver især. I mange tilfælde kan vi gå rundt og være forvirret over os selv, og at vi ikke får handlet på forskellige ting, simpelthen fordi vi har glemt at spørge os selv, hvad der egentligt er vigtigt for os.

Derfor kan spørgsmålet ”hvad er vigtigt for dig?” være rigtig godt at stille dig selv.

Lever du efter dine værdier? Det er en god ide med jævne mellemrum at reflektere over dine værdier, da de udvikler sig i takt med den menneskelig udvikling vi hver især gennemgår.  Der er fx forskel på, hvilke værdier du har som barn og senere som ung og voksen.

”Hvad giver det dig” er også et rigtig godt spørgsmål at reflektere over.

Dét med at finde ind til kernen, og finde ind til værdierne, er noget af det som jeg som coach hjælper mine kunder med. Når vi kobler dét vi gerne vil opnå, sammen med vores værdier, så sker der noget ”magisk”. Energien ligger ofte i værdierne, i det vi gerne vil opnå. Vil du have hjælp til at finde ind til din kerne og dine værdier, så skriv eller ring til mig.

COLOURBOX12138974

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *