Går du med overvejelser om at skifte job, eller lave ændringer i dine karriereveje? Her er et af mine tidligere oplæg, som jeg lige vil dele med dig igen, for det er så vigtigt at vide, hvad karrierecoaching kan gøre, for at hjælpe dig eller en du kender videre i joblivet.

Det kan være det går strygende, men at du alligevel ønsker nye udfordringer på jobbet. Det kan også være, at der er større eller mindre områder, som skaber irritation i dit nuværende job. Du ved, at du er kommet til en skillevej, men har brug for hjælp til at komme videre….

Du er kommet til en skillevej

I sidste uge havde jeg en energisk fokusperson, som havde brug for at blive klar på, hvilken karriere vej hun skulle vælge. Efter sessionen havde hun lavet en handleplan og hun ved nu, hvad det er hun brænder for karrieremæssigt. Der gik kun et par dage, førend hun skrev tilbage til mig, at hun er i fuld gang med at tage action. Tit sker der det med os, at når vi får klarhed og ved hvad vi skal gå efter, så får vi taget action!

En anden fokusperson jeg havde til karrierecoaching skulle afklares om han skulle skrue op eller ned for hans selvstændige virksomhed, som han har ved siden af hans lønmodtagerjob. Han gik hjem med klarhed, og er nu helt skarp på hans valg. Så det kan være meget forskellige ting der skal afklares, men uanset hvad, så er der hjælp at hente.

Karrierecoaching kan også hjælpe dig videre i joblivet, så ring eller skriv til mig, hvis du har brug for min hjælp.

Mange hilsner fra Tina. 🙂

images

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *