For et par dage siden skrev jeg en inspiration til dig om, hvilke spørgsmål du med fordel kan stille dig selv i din sommerferie.

Ét af spørgsmålene er ”hvordan lader du op?”

 

Her kommer lidt mere inspiration omkring emnet. Har du fået tænkt over, hvordan du lader op? Sørger du for at samle energi og være ladet næsten helt op ?

 

Hvor meget er du ladet op lige nu, på en skala fra 1-10? Hvor 1 er næsten ingen energi og 10 er spring fyldt med energi.

Hvad gør du for at komme op på 8, 9 eller 10? Det er meget forskelligt, hvordan vi hver især samler energi. Nogle gør det sammen med andre mennesker, nogle samler energien ved at være sig selv.

 

Én måde at lade op på, kan for mange være at komme ud i naturen og på den måde få et frirum. Andre søger motion, ro, meditation eller noget helt fjerde.

Physical Health

I denne sammenhæng er det vigtigt at huske på, at lade dig selv op og samle egen energi, ikke skal forveksles med at være egoistisk. For når du selv er ladet op og er i overskud, kan du begynde at dele ud til andre, og være der for andre.

Forestil dig iltmasken som er ombord på flyene…. Hvis der skulle blive brug for det, er du nødt til at give dig selv iltmasken på, førend du kan hjælpe andre. Mind dig selv om dette – så du får ladet dig selv op 😀

f8a87cf3720bd06fe63fb6912538fa6a

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *