For nylig var jeg i Coach Club som jeg fortalte dig på om i min første video, som du måske har set. Coach Club er et sted, hvor jeg mødes med andre ICI coaches fra EmpowerMind.

Temaet var dybdeassociering. Det er en teknik, hvor man kobler mentaltræningen sammen med coachingen. Mentaltræning kan bruges til at udnytte hjernes potentiale og samtidig bliver du mere bevidst om, hvilke tanker der styrer dig.

Dybdeassocieringen er et værktøj som kan bruges til at finde glemte ressourcer frem og skabe positive muligheder for fremtiden hos den der bliver coachet. Jeg har selv prøvet det på egen krop og mærket hvor effektfuldt det er.

Der er mange muligheder for at anvende værktøjet; grænsesætning, eksamensangst og jobafklaring…. Jeg har også haft en fokusperson, der skulle lave en præsentation for en større forsamling – her var dybdeassocieringen også et effektfuldt værktøj. Jeg glæder mig til at hjælpe en masse mennesker videre på deres vej med et godt mix af mentaltræning og coaching. Måske er det dig, der skal have fornøjelse af at prøve dybdeassociering, så tag fat i mig.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *