Noget af det allerbedste du kan gøre for sig selv er, at huske de små sunde pauser i løbet af dagen. De giver dig bl.a. ro, energi og bedre koncentrationsevne og hermed bedre resultater.

Der er rigtig mange måder at gøre det på – og en både effektiv og kraftfuld metode er mentaltræning.

Førhen var mentaltræning forbeholdt topatleter, så de kunne præstere bedre. Men alle kan have gavn af daglig mentaltræning, og derfor er mentaltræning mere og mere udbredt. Både for at præstere bedre men i høj grad også for personligt at få det bedre.

Det eneste du skal gøre er, at lytte til en 15 minutters guided mentaltræning hver dag. Du kan ganske enkelt opnå dine mål og resultater ved at ligge og slappe af i din sofa – og det gør faktisk ikke noget at du falder i søvn, da hjernen fanger hvert ord der bliver sagt, så det virker alligevel. Lyder det ikke godt?

Ved at få udarbejdet en personlig lydfil, der understøtter det, som du lige præcis gerne vil opnå, kan du helt ubevidst, komme tættere på det, du drømmer om at opnå. Så får du oven i købet en sund pause på 15 minutter i din sofa, i stolen i et stillerum på arbejdet i løbet af dagen, eller hvor du end foretrækker at høre din mentaltræningsfil.

En yderligere bonus er, at det ofte medfører bedre søvn, ro på tankerne og et større nærvær.

Personligt er jeg vild med mentaltræning, og jeg mærker på egen krop hvad mentaltræning kan gøre for mig. Derfor vil jeg gerne give inspirationen videre til dig, så du også kan få glæde af det.

Synes du også det lyder spændende? Så er det noget jeg kan hjælpe dig med. Kontakt mig for mere info på 6054 2274 eller på mail@tncoaching.dk – www.tncoaching.dk

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *