Coaching for ledere er udvikling for dig som leder, der ønsker at øge din ledelseseffektivitet og dine personlige præstationer via målrettet fokus på dit personlige lederskab.

Business coaching

Business coaching er traditionel coaching af ledere på mellemniveau og op. Jeg tror på, at alle ledere kan blive endnu bedre, stærkere og udvikle sig uanset om du er ny leder, eller har mange års erfaring.

I business coaching er emnerne som udgangspunkt forretnings relaterede, hvor du i et fortroligt rum finder nye indgangsvinkler og løsninger på dine faglige problemstillinger. Jeg vil samtidig være en udfordrende sparringspartner for dig i processen, for at du opnår den bedste udvikling.

Business coaching handler i høj grad om faglig udvikling af dine kompetencer for at stå stærkere i din lederrolle.

Typisk kommer privatsfæren også i spil, da tingene som regel hænger sammen, dermed får du en helhedsorienteret coaching.

Stressforebyggelse og robusthed

Stressforebyggelse og robusthedstræning er nogle af de emner jeg beskæftiger mig en del med. Udover selve coachingen arbejder jeg også med forskellige værktøjer. Især “robusthedshjulet” er effektivt, hvor du med det samme får en konkret handlingsplan.

Teamcoaching

Jeg er international ICI certificeret teamcoach og jeg har speciale i teamcoaching. Jeg arbejder med grupper og teams, der har interesse i hurtigt og effektivt at blive hjulpet videre med en ønsket forandring til at blive High Performance teams.

Det kan være

 • øget performance
 • forbedre samarbejdet i teamet
 • skarpere målsætning
 • konfliktløsning
 • teamdage med emner der passer netop til dit team
 • medarbejderudvikling (se mere information nedenfor)
 • bedre udbytte af møder

Har du brug for hjælp til medarbejderudvikling

Som leder har du ofte mange spændende opgaver, og måske får du ikke brugt den tid du gerne vil på medarbejderudvikling. For at støtte dig i din lederrolle arbejder jeg også med medarbejderudvikling. Det kan være på følgende måde:

 • Støtte medarbejderne i de forandringer der sker
 • Støtte medarbejderne i at levere kundeoplevelser i særklasse
 • Støtte medarbejderne i at tilegne sig kompetencer og forbedre performance

Jeg identificerer og igangsætter udviklingsprocesser i form af individuelle forløb for alle medarbejderne.

Hvordan foregår det?

Der vil altid være tale om en løsning, som passer netop til dit team. Jeg bringer typisk disse metoder i spil:

 • Individuelle samtaler
 • Coaching
 • Medlyt af kundesamtaler – både live og båndet samtaler. Herefter vil der være feedback og refleksion.
 • Gruppetræning
 • Facilitering i teamet med øvelser og refleksion

Første skridt

Vi kan aftale et telefonmøde eller et kaffemøde, hvor vi sammen finder frem til, hvad dit team eller mindre gruppe har behov for. Her vil vi også kunne aftale forventet tidsforbrug samt hvornår det skal være.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Tina Nielsen

Jeg hjælper dig med at finde den løsning, som passer bedst for dig og dit team.

The Five Behaviors – teamprofilværktøj

The Five Behaviors® kombinerer rammen for Patrick Lencionis model for teamwork, med personaliseret indsigt, for at skabe kraftfulde, tilpassede og autentiske teamudviklingsløsninger, der giver enkeltpersoner mulighed for at foretage varige ændringer.

Den ultimative konkurrencefordel!

Med udgangspunkt i teamets virkelighed, er programmet designet til at skabe sammenhængskraft. Det banebrydende program er baseret på bestselleren ”The Five Behaviors of a Cohesive Team”, der siden 2002 er solgt i mere end 3,2 mio. eksemplarer på verdensplan. Programmet er et unikt teamudviklingsværktøj og er designet til at løse hverdagens problemer og giver teammedlemmer en solid viden om tilstanden i eget team. Der er klare anbefalinger til, hvad den enkelte kan gøre, for at forbedre teamets fremtidige resultater.

Effektfuld problemløsning.

The Five Behaviors® sætter strøm til den sande kraft ved teamarbejde, gennem en gennemprøvet, transformerende læringsoplevelse. En personlig profil, dybdegående tilrettelæggelse og specialdesignede opfølgningsværktøjer, hjælper med at opbygge mere sammenhængende og produktive teams.

Bevidst tilfredshed. 

Blandt teams og organisationer, der har arbejdet med The Five Behaviors® er tilfredshedsvurderingen 97%. Det er din garanti for, at det ikke kun tilfredsstiller deltagerne, men leverer varige ændringer i din organisation.

Grundig personlig læringserfaring.

Hvert teammedlem modtager, inden for rammerne af modellen, en solid personlig profil, der skaber forståelse for sig selv og andre. Profilen anvendes i en unik træningsoplevelse, med kraftfulde og engagerende aktiviteter, der skaber effektivt teamwork.

Problemer for teams!

Der er beskrevet utallige årsager til, at nogle teams ikke fungerer. Én af de mest gennemgående årsager, er at individerne ikke har arbejdet struktureret med deres samarbejde. Ser man på et team, består det af ligeså mange enkeltstående ambitioner, som der er teammedlemmer. Hvordan samler man dem sammen til ét fælles værdigrundlag?

Læs mere her

Teameksperter, med ledererfaring.

Jeg vil sammen med min samarbejdspartner Morten Brøgger facilitere dit teamudviklingsopgave.

Som facilitatorer i The Five Behaviors® skræddersyr vi indholdet af modellen specifikt til dit team, og giver dermed mulighed for en personalisering af konceptet, så modellen kan bruges direkte til problemområdet.

Vi har mere end 30 års leder-, lederudviklings-, samt faciliteringserfaring. Vi er trænet i at drive processer med mennesker, hvor alle oplever de bliver hørt, på en for dem, tryg og konstruktiv måde. Vi skaber en kultur i teamet, der sikrer psykologisk sikkerhed.

Med fire øjne på processen, går ingen information tabt, der er hele tiden én til at observere fremdriften i processen, så du, som leder, kan koncentrere dig 100% om din egen deltagelse.

Hvem er vi?

Med min samarbejdspartner sikres en høj faglighed samt skarpe facilitatorer, der muliggør at skræddersy netop din teamudviklingsopgave, hvor det kræver flere facilitatorer udover mig.

Morten Brøgger

Morten er selvstændig erhvervscoach og mentaltræner. Han hjælper ejerledere, med at skabe varige resultater for dem selv og deres virksomhed via skræddersyede lederudviklingsforløb. Han har 15 års erfaring indenfor forandringsledelse, strategieksekvering og læring. Han har uddannet mere end 1000 ledere gennem klasserumstræninger, workshops og coachsessioner.  Han er autoriseret partner i Everything DiSC® og 5 Behaviours of a cohesive teamTM profilværktøjer. Han har flere udenlandske certificeringer indenfor coaching og mentaltræning.