Coaching er en anerkendt og eftertragtet metode til at skabe personlig udvikling og positive forandringer for livet. Alt det kræver er dig, og dit reelle ønske om forandring.
Det kan for eksempel være

Life coaching

En vane du vil ændre – øge dit selvværd – reducere stress – robusthedstræning – ændre måden du tænker på – et mål eller en drøm du gerne vil realisere, men ikke ved hvordan du kommer videre – komme af med fobier – eksamensangst – selvudvikling – mere sundhed (kost og motion)

Karriere coaching

Faglig udvikling – jobskifte – fyret/mistet arbejde – personlig udvikling – robusthedstræning.

Skab nye muligheder….

Med coaching kan du overvinde dine grænser, se tingene i nye perspektiver, se helt nye muligheder og skabe klarhed. Med coaching kan du også genfinde din balance, få større livsglæde og overskud.

Hvis du er indstillet på forandring, er coaching et stærkt redskab.

Gennem coaching vil du få konkrete redskaber til at frigøre dig fra de tanker og livsmønstre, som eventuelt hæmmer dig. Coaching kan også hjælpe dig med at tage ansvar og beslutte dig for, hvad du vil med dit liv, og derved opleve spændingen og glæden ved skabe det liv, du ønsker dig.

Du er nøglepersonen til at skabe positive forandringer i dit liv. Coaching handler om, at du opdager og bliver bevidst om dit fulde potentiale.

Jeg støtter dig hele vejen….

Jeg er international ICI certificeret coach og tilbyder primært lifecoaching og business coaching. Desuden arbejder jeg også med mentaltræning og positive tanker.

Jeg støtter dig i at se nye muligheder, hjælper dig til at få klarhed over din problemstilling, og hjælper dig videre i den retning du gerne vil, mod det mål du har sat dig. Som din coach vil jeg sætte tingene i perspektiv og skabe refleksioner hos dig. Ud fra de spørgsmål jeg stiller og øvelser, vil du opleve at blive klogere på dig selv og dine mål, så du skaber positive forandringer i dit liv.

Life coaching

Life coaching er for dig der ønsker forandringer i livet. Life coaching er traditionelt coaching på et personligt plan, hvor jeg som din coach udfordrer dig, og samtidig støtter dig på hele vejen.

Det handler om, at du bliver bevidst om dine drømme og ønsker, om at fjerne de forhindringer, der står i vejen for, at du opnår, det du gerne vil.

Life coaching handler også om, at du bliver bekendt med dine mønstre og adfærd. Når du er bekendt med det, har du mulighed for at ændre det,  som du ønsker at ændre.

Det siger mine klienter …. 

Mia – 27 år:

TN Coaching vægter det hele menneske fremfor enkeltstående problemer. Det handler om at se menneskets udfordringer som værende en del af den samfundsmæssige kontekst fremfor at se problematikkerne som værende noget, der er iboende individet. Min oplevelse af TN Coaching er særdeles positiv, og derfor anbefalelsesværdig hvis man ønsker at føle sig set, hørt og imødekommet. Små, praktiske redskaber, som man kan gøre brug af i hverdagens udfordringer, foreslås, og man har altid som minimum ét menneske at ty til, hvis verden lige vælter. At blive mødt som menneske blandt mennesker, hvor ingen eller intet er perfekt, er uden tvivl det mest konstruktive ved TNs fremgangsmåde. Mange anbefalinger herfra

Kvinde – 34 år (2 sessioner):

Jeg henvendte mig til Tina, da jeg oplevede hverdagen og især arbejdsdagen som lidt “tung”, og jeg følte, jeg havde brug for et “skub” videre i den rigtige retning.

Hos Tina fik jeg nogle gode redskaber, som jeg kunne tage med mig, og meget hurtigt blev jeg guidet på rette vej. Efter kun få besøg følte jeg mig energifyldt og havde bedre styr og struktur i hverdagen. Tina er utrolig sød og imødekommende, god til at lytte og spørge ind til de “rette ting”, som hjalp mig med at sætte tingene i perspektiv, og derved hjælpe mig videre. Jeg kan kun varmt anbefale Tina til andre.

Kvinde – 54 år (3 sessioner):

Sikke en forvandling og udvikling der er sket med mig efter et forløb på 3 gange. Jeg har virkelig lært at skifte fokus, og forløbet har givet mig værktøjer som jeg bruger i dagligdagen. Jeg kan varmt anbefale Tina.

Kvinde – 24 år (4 sessioner):

Efter et forløb hos dig har jeg en følelse som overskygger dem alle: frihed! Jeg føler en enorm lettelse, en kæmpe sten er faldet fra mit hjerte og jeg har aldrig nogensinde følt mig så fri. Dette var uden tvivl den afslutning, jeg i så mange år har haft brug for! Endnu engang tusind tak.

Kvinde – 65 år – (telefoncoaching – 2 sessioner)

Tak for der blev “forårs-rengjort” i mit hovede. Tak for den du er, Tina.

Kvinde – 38 år (online forløb)

Jeg vil gerne takke dig for din hjælp hidtil – det har betydet rigtig meget for mig og har hjulpet mig allerede. Jeg vil klart anbefale dig til andre, og får jeg brug for hjælp igen en anden gang, så vil jeg vende tilbage.

Mand – 46 år (10 sessioner)

Jeg kom til Tina efter en sommer, hvor jeg havde haft en del vredes udbrud på mine nærmeste. Først havde vi en kort video session, hvor vi kunne fornemme om vi kunne opbygge den fortrolighed, der var behov for.

Tina var meget i møde kommende og den tillid blev lynhurtigt skabt. Efterfølgende har jeg haft en forløb, hvor Tina har fulgt min udvikling og givet mig værktøjer til at arbejde med at anerkende mig selv. Gennembruddet kom efter en session, hvor vi arbejdede ind mod at finde årsagen til disse udbrud.

Tina har en evne til at vende de ting der sker i ens liv til noget positivt. Jeg har lært at forstå mine udbrud, og arbejde på hvordan jeg undgår at komme i de situationer. På den front har Tina være med til at ændre mit liv.

Efter mit indledende intense forløb, har jeg valgt en jævnlig opfølgning med Tina. Når man skal ændre en vane, er det fint at få genopfrisket sine værktøjer en gang i mellem.