Stress er en tilstand vi kommer i, når vi oplever en belastende situation. Det kan være kortvarigt eller langvarigt.

Den kortvarige stress er, når vi belastes i kort tid og belastningen ikke er voldsom for os. Det er som udgangspunkt ikke skadeligt for os.

Oplever vi at mangle de personlige ressourcer til at løse en given situation og overbelastes vi samtidig over længere tid, så kan den skadelige stress opstå.

Hvilke symptomer vi får, kan være meget forskelligt og kan være fysiske, psykiske og sociale/adfærdsmæssige.

Typiske symptomer ved langvarig stress er afbrudt søvn, søvnløshed, tankemylder, hjertebanken, trykken for brystet, psykiske påvirkninger – listen er lang. Det kan være meget individuelt hvilke stress-symptomer vi hver især oplever. Der er god grund til at tage symptomerne alvorligt.

Stress er en meget personlig problemstilling, som vi kan blive langt bedre til at omgås. Hvordan griber vi det an? Kender du dine egne stress signaler og reagerer du på dem?

Stresscoaching hjælper i flere sammenhænge. Hvis du har alt for meget om ørerne kan stresscoaching hjælpe dig med at forebygge eller hvis du er stressramt kan stresscoaching hjælpe dig på ret køl igen.

Min tilgang er at koble stresscoaching med mentaltræning for at opnå det bedste resultat. Mentaltræningen forgår med en lydfil, som du hører. Det virker for alle, også for dig. Det kræver 15 minutters afslapning på stolen eller i sofaen, imens du hører filen. Du vil opleve at dette hjælper dig på en rar måde.

Nogle stressramte har svært med at skille tingene og tankerne ad, og derfor er der et stort behov for at møde den stressramte, hvor den stressramte er. Stresscoaching kombineret med mentaltræning hjælper blandt andet med at skabe ro i dine tanker, og opnå en bedre søvn. Vil du høre mere, så skriv eller ring til mig på 60542274 eller mail@tncoaching.dk.

De bedste hilsner

fra Tina.

Mentaltræner3

 

4 replies
 1. Klaus Tindborg
  Klaus Tindborg siger:

  Super god artikel, Tina….og så kan jeg ikke tænke på mange, der er mere kompetent til at hjælpe stressramte, end lige netop dig. Tak for indsatsen mod stress….der er brug for dig derude.

  Svar
  • Tina Nielsen
   Tina Nielsen siger:

   Mange tak søde Hervør. Ja, det kunne godt lyde, som noget for dig 🙂 Du er velkommen til at læse mere på min hjemmeside https://tncoaching.dk/stress/ – og tag endelig fat i mig, hvis du har nogen spørgsmål eller noget. 🙂

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *