En feedback-kultur på din arbejdsplads er genvejen til god trivsel og bedre løsning af opgaverne.

Hvordan er feedback-kulturen på din arbejdsplads? Findes den?

Hvis ikke, er det måske tid til at få kigget på det. For spørgsmålet er om I har tid til at lade være – det er vigtigt at få det sat i system, så feedback bliver en helt naturlig del af hverdagen.

En god samtalestruktur hvor feedback gives helt naturligt, er et vigtigt element, for at sikre god trivsel, arbejdsglæde og bedre et miljø.

Der er mange muligheder for at give feedback. Det kan være kollegaerne imellem, eller leder og medarbejder der giver feedback.

Feedback er læring og udvikling for den enkelte medarbejder. Det handler i høj grad om tillid. Når tilliden er tilstede kan alle være åbne og ærlige, og dermed skabe rum for refleksion og udvikling.

Højere grad af feedback, skaber ringe i vandet med øget trivsel og bedre performance. På den måde kan det udvikle hele dit team, når der skabes en feedback-kultur.

Hvordan skal processen gribes an, så feedback-kulturen skabes på den rigtige måde? Hvordan gives feedback egentligt og i den bedste form? Alt dette står jeg klar til at hjælpe dig med, så ring på 6054 2274 eller skriv til mig på mail@tncoaching.dk. Vi høres ved.

De bedste hilsner fra Tina. 🙂

Feedback1

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *