Ved du, at det er muligt med fortrolig online-coaching uanset tid og sted fra din computer, tablet eller smartphone? Det er ret smart, og måske er det noget for dig. Fremfor at mødes fysisk, kan du i stedet skrive med mig via et sikret system i samarbejde med GoMentor. Så har du mulighed for at få din hverdag til at gå op i en højere enhed, for du skriver, når det passer ind for dig. Det kaldes for fortrolig online coaching, uanset tid og sted. 

Du har også mulighed for at kombinere det med videosamtaler efter behov. Dette gøres nemt, hurtigt og diskret ved at booke en tid online.

Emnerne for din coaching er fuldstændig de samme, som ved fysiske samtaler, an på hvad du gerne vil lave om på og skabe positive forandringer omkring.  

Du vælger selv blandt 4 abonnementer, hvad der passer dig bedst. Ved at bruge rabatkoden TinaNielsen20 får du lige nu 10% rabat på dit abonnement i forhold til normalprisen. 

Med 3 enkle trin er du i gang, og det starter på www.gomentor.dk/gomentor-24-7. Ved at bruge rabatkoden vil du automatisk blive matchet med mig som din personlige coach. Jeg glæder mig til at hjælpe dig. 

Har du spørgsmål eller er nysgerrig efter at vide mere, så ring til mig på 60542274 eller skriv en mail på mail@tncoaching.dk

De bedste hilsner

fra Tina. 🙂

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *